Komitmen pikeun nyayogikeun aman, propésional, standarisasi, épisién mandeg
jasa bungkusan kaca

Produk unggulan

SHANDONG JUMP GSC

Naha Pilih Kami?

JUMP GLASS mangrupakeun pilihan anu pas
  • 20 taun pangalaman propésional.

  • Kapasitas nyaéta 800 juta pcs per taun, nampi OEM / ODM.

  • Alat-alat canggih, téknologi inovatif, harga pabrik.

  • Jasa hiji-eureun, bisa nyadiakeun tutup botol, labél kalayan botol babarengan.

  • Nyayogikeun palayanan kapribadian, nampi desain khusus, matéri, ukuran, kelir, sareng sajabana Desain énggal kalayan dina 7 dinten.

  • Bisa dikirim ngan dina 7 dinten upami gudang urang gaduh produk anu sami.

ad_img
  • about-us
  • about-us

Profil Perusahaan

JUMP GLASS mangrupakeun pilihan anu pas

JUMP mangrupikeun produsén pabrik kaca anu lami kalayan 20 taun pangalaman. Spésialisasi dina produksi rupa-rupa botol kaca & kendi kaca. Ngawengku area 50000 m² sareng kaitung langkung ti 500 karyawan, ngahasilkeun kapasitas 800 juta PC per taun. Kalayan luncat dukungan téknis anu maju gaduh botol gelas ékspor sareng toples gelas ka Éropa, Amérika Serikat, Amérika Kidul, Afrika Kidul, Asia Tenggara, Rusia, Asia Tengah sareng pasar Wétan Tengah, dimana ngagaduhan reputasi anu saé. Ogé ngagaduhan cabang di Myanmar, Filipina, Rusia, Uzbékistan. Tim desain propésional nyayogikeun palayanan kapribadian pikeun konsumén. Komitmen pikeun nyayogikeun aman, propésional, standarisasi, épisién kaemasan gelas saé pikeun konsumén.